Skip to content

Kicken…! A.s. zondag het aller eerste kickboksgala van Wassenaar!

20 maart 20154 minute read

Wassenaar – De enige echte kickboksschool van Wassenaar organiseert zondag 22 maart in sporthal De Schulpwei het eerste officiële kickboksgala van Wassenaar. Het gala vindt plaats onder auspiciën van de Federatie Oosters Gevechtskunsten (FOG), lid NOC NSF.

Sinds de vestiging van kickboksschool Kickboxing Fearless in november 2014 in Wassenaar gaat het zeer goed met de inschrijvingen van nieuwe leden. En inmiddels hebben de trainers ook een aantal jonge talenten ontdekt!

En juist die jonge talenten gaan a.s. zondag de ring in… super spannend natuurlijk. Misschien kent u ze wel? Imani Blokpoel, Michael Brouns en Quintin Goderie gaan voor het eerst de strijd aan in de ring en gaan ze ontdekken of ze de geleerde technieken juist kunnen toepassen. Kickboxing Fearless heeft ook een vestiging in Lelystad en ook vanuit Lelystad komen er een flink aantal enthousiaste leden a.s. zondag mee doen!

Voor wie het iets zegt… er zijn partijen van nieuwelingen, de C-klasse en B-klasse; vechters in de B-klasse zijn semiprofs en verdienen er dus geld mee, kickboksen op hoog niveau en leuk om naar te kijken.

Waarom kickboksen?
Kickboksen is intensief, zeer gevarieerd en leuk om te doen. Men leert stoten, trappen, clinchen en meer. Ook voor kids en jeugd zijn het leuke trainingen. Kinderen die nu wat minder stevig in de schoenen staan, worden weerbaarder. Drukke kinderen zijn na een training rustig. Heeft men overgewicht? Gewichtsverlies gaat bij de kickbokslessen bijna vanzelf! Kinderen leren spelenderwijs de basistechnieken en verbeteren op die manier ook de conditie.

Volwassenen gaan natuurlijk wel wat verder. Voor alle leden geldt dat passende bescherming verplicht is. Bij gebleken talent is het tevens mogelijk te trainen voor wedstrijden en om in aanmerking te komen voor het wedstrijdteam van Fearless. Maar tijdens alle trainingen staat fun boven aan!

Wil je wel de technieken leren en je conditie verbeteren, maar niet sparren? Dan zijn onze super leuke cardio kickboks workouts echts iets voor jou! Je gaat zweten, hijgen, afzien, en ja ook spierpijn hoort daar bij in het begin, en dat allemaal op opzwepende muziek, wat wil je nog meer?!

Geen groepsmens? Kom dan eens met kickboxing Fearless praten over personal traingen. Geen saaie trainingen want alles is doorspekt met oefeningen uit het kickboksen. Derhalve zijn alle trainingen zeer gevarieerd en effectief! Leden zien hun conditie met sprongen vooruit gaan, ze worden leniger en fitter, en bij een pondje meer verliest men makkelijk gewicht.

Door de grote variatie van de lessen door de kickboks-trainingstechnieken en oefeningen, behaalt men snel het gewenste resultaat. Op die manier houden leden het ook prima vol!

De prijzen van Kickboxing Fearless voor de lessen en personal training zijn zeer scherp te noemen!

Over Kickboxing Fearless
De trainer in Wassenaar is Dave Davis. Hij is al jaren professioneel actief in de kickbokswereld. Dave is begonnen met Taekwondo maar werd al snel besmet met het kickboksvirus. Na zelf een aantal jaren actief te zijn geweest als kickbokser, opende hij zijn kickboksschool Davis Gym in Brabant. Daar trainde hij, naar later bleek, zeer succesvolle kickboksers.

Ook zijn zoon Rudienne begon al op jonge leeftijd met kickboksen. Hij heeft als A-vechter succesvolle resultaten behaald. Zijn kennis en trainingsmethode wilde hij graag aan anderen overbrengen en hij begon ook met het opleiden en trainen van vechters en vechtertjes. Inmiddels is het wedstrijdteam ‘Team Fearless’ een feit. In het team zitten een aantal leden die tot heden on-verslagen zijn waaronder een dame van 13 jaar die Nederlands Kampioen is geworden!

Tevens heeft Fearless een eigen management bureau waarbij professionele (nationale en internationale) kickboksers worden begeleid en ondersteund m.b.t. commerciële, financiële en organisatorische zaken.

Vestiging Wassenaar: Schoolstraat 6 (Het Dorpscentrum)
www.KickboxingFearless.nl
info@KickboxingFearless.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top