Schreeuw Blauw-Zwart F1 naar het Kampioenschap!

4 mei 20152 minute read

Wassenaar – Zaterdag 2 mei was zo’n dag, hemel strak blauw, zon in de lucht en een fitte selectie, wat kon er nog misgaan. Er was nog een horde te nemen om uiteindelijk op woensdagavond 20 mei om 18.30 uur op sportpark De Schulpwei de GRAND finale te spelen om het kampioenschap in de 2de klasse.

Tegenstander was Graaf Willem VAC II, een tegenstander die met leuk aanvallend voetbal het Blauw-Zwart heel lastig wist te maken in de uitwedstrijd, de Helden waren dus gewaarschuwd. Het eerste bedrijf van de wedstrijd was duidelijk voor Blauw-Zwart, maar je moet wel scoren….. en dat deed Graaf Willem! 0-1, wat de kracht is en blijft van de mannen van het gouden trainersduo Arash en Niels is de kracht en inzet om met leuk voetbal de wedstrijd naar hun hand te zetten. Net na de rust werd het 1-1 en dit gaf de mannen kracht, ondanks een aantal verwoede aanvalsstoten van de tegenstander wisten de Blauwen hun doel schoon te houden en wat moest gebeuren, gebeurde 5 minuten voor het einde van de wedstrijd uit een corner werd de welverdiende voorsprong gescoord 2-1. Na het fluitsignaal werd de overwinning al gevierd alsof de mannen kampioen waren, maar nu de echt laatste finale. De Helden hebben elke supporter hard nodig, dus noteer in uw agenda woensdag 20 mei om 18.30 uur op het sportcomplex van Blauw-Zwart, tot dan!