Skip to content

Zwemmers en waterpoloërs sluiten het seizoen goed af!

22 juni 20152 minute read

Wassenaar – Het geweldige zwem- en waterpoloseizoen werd afgelopen zaterdag door WZK top afgesloten. In de middag stonden de jaarlijkse clubkampioenschappen op het programma. Hierbij zwemmen de deelnemers één baan van elke slag om uit te maken wie de snelste sprinter van WZK is. Bij de meisjes mag Madeleine Bijnen zich clubkampioen noemen, bij de jongens Tommy Kerdel. In de categorie dames ging Michelle Bellekom er met de prijs vandoor en bij de heren kroonde Rein Goedhart zich tot clubkampioen.

Ook de afdeling waterpolo heeft nog enkele spelers en vrijwilligers in het zonnetje gezet. Jeugdspelers Lydia Knevel, Jasper Beek en Jelmer Constandse kregen een onderscheiding voor hun goede prestaties en uitstekende inzet. Familie Everard werd in het zonnetje gezet vanwege hun enorme inzet voor de club. Ook Paul Prins, penningmeester van WZK Zwemmen, kreeg een onderscheiding voor zijn jarenlange inzet. Tot slot kreeg ook Reinier Beek een prijs als jarenlange vrijwilliger binnen WZK.

Na de prijzenuitreiking konden alle WZK zwemmers genieten van een gezellige barbecue die georganiseerd werd door de activiteitencommissie. Op het menu stonden heerlijke salades van Me Gusta, lekkere satés, hamburgers en worstjes van Slagerij Christiaanse en als toetje een groot stuk oreotaart van Bagel Alley en ambachtelijk ijs van ijs van Matthijs. Scouting van Woesik was zo aardig om banken en tafels ter beschikking te stellen. Het weer zat mee en onder het genot van een drankje en swingende muziek heeft iedereen zich goed kunnen vermaken. Alle sponsoren en vrijwilligers onwijs bedankt voor het mede mogelijk maken van de zeer geslaagde barbecue!

Tags

WassenaarWZKZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top