Skip to content

Honkballers S.V. Wassenaar winnen van Gophers uit Maassluis

7 juli 20152 minute read

Wassenaar – De honkballers van S.V. Wassenaar hebben thuis met 15-11 gewonnen van Gophers uit Maassluis. Door hevige regenval duurde de wedstrijd slechts 5 innings.

Adonis de la Cruz mocht zijn debuut maken voor de mannen van coach Harvin Gumbs. Een jonge werper met veel potentie die zich onlangs bij SVW had aangesloten. De la Cruz kende een wisselend debuut, had met name wat controle problemen waardoor de bezoekers meer runs dan verwacht konden maken. Gophers kwam goed uit de startblokken en scoorde in de eerste inning 3 runs.

SVW liet in de tweede helft van de eerste inning de honken vol lopen, en scoorde 2 runs op een honkslag van Erwin van der Schrier. In inning 3, 4 en 5 werd er nog flink gescoord door beide ploegen met als hoogtepunt ‘back to back homeruns’ van Kelvi Martinez en Curtis Duinkerk wat een 15-11 tussenstand betekende in Wassenaars voordeel.

Die tussenstand werd een eindstand toen het begon te onweren in Kerkehout, en werd besloten dat er niet meer kon worden door gespeeld. Door deze zege bezet SVW de tweede plaats in de 2de klasse D.

Werpcijfers:
Adonis de la Cruz: 2x 3-slag, 10x 4-wijd en 3 honkslagen tegen
Vincent van Veen: 1x 3-slag, 1x 4-wijd en 4 honkslagen tegen

Slaggemiddelden:
Jason Jakobus: 4 uit 4
Erwin van der Schrier: 2 uit 3
Kelvi Martinez: 2 uit 3 (homerun)
Curtis Duinkerk: 2 uit 2 (homerun)

Tags

SV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top