Skip to content

Dansstudio Wassenaar gaat weer van start

19 augustus 20152 minute read

Wassenaar – Afgelopen juni was er de grote jaarlijkse tweedaagse dansuitvoering van de Dansstudio Wassenaar, afdeling van Snel en lenig. Het was net als voorgaande jaren weer een spetterende dansvoorstelling vol prachtige filmmuziek. Alle stijlen, die gedoceerd worden, presenteerden zich: Klassiek ballet, Selectie Klassiek ballet, Streetdance, Selectie Streetdance en Modern Dance. Om een indruk te krijgen van de show kijk op onze website www.snelenlenig.nl of facebook.nl zie Ballet En Streetdance Wassenaar

Ook aan het eind van dit schooljaar gaan we weer een grote dansvoering houden. Aan een dergelijke uitvoering meedoen is natuurlijk spannend, maar vooral erg leuk en gezellig. En daarnaast een hele mooie ervaring; iets om nooit te vergeten. Zoals bij alle uitvoeringen vraagt het wel de nodige voorbereidingen en oefening. Daarom de vraag: meedoen?

Heb jij interesse om mee te doen aan een dergelijke dansshow, kom dan meedoen. In september heeft Snel en lenig haar actiemaand. De hele maand september gratis sporten en dansen, samen met jouw vrienden en vriendinnen neem ze mee. De lessen worden gegeven in de gymzaal van de Den Deijlschool, de lestijden staan op de website. De (dans)lessen beginnen maandag 31 augustus 2015.

Voor meer informatie: www.snelenlenig.nl of mail: dans@snelenlenig.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top