Sterk offensief levert Blauw-Zwart 3 punten op

7 december 20152 minute read

Wassenaar – De trouwe supporters hadden nauwelijks hun plaats ingenomen of het was al 1-0 . Een aanval over links, gevolgd door een cross pass op rechts, een goede voorzet en aanvoerder Guy van Vliet rondde bekwaam af. Het team van UTS Abbink Logistiek & UTS Van der Geest Verhuizingen bleef aanvallen en het wachten was op meerdere doelpunten. Na 15 minuten echter leverde een aanval van Leidsche Boys een vrije trap op die vanaf 20 meter, geschoten door hun aanvoerder, doelman Mike van Zoneveld verschalkte (1-1).

Toen net na de rust wederom uit een vrije trap de gasten op 1-2 kwamen, zag het er even slecht uit. Maar in de 60e minuut kreeg de thuisclub een penalty, die door Adrien Koziel degelijk werd benut:. 2-2 Door tactische ingrepen van trainer Jos van der Helm en enige wissels kwam de goede trainingsarbeid tot z’n recht en werden de Leidsche Boys steeds verder onder druk gezet. Door beide elftallen werd sportief gestreden en scheidsrechter Kooi had geen grote problemen. Met goed en snel aanvalsspel was het eerst Adrien Koziel, toen Kim Theil en daarna weer Adrien Koziel, die de score wisten op te voeren tot 5-2.

Door deze overwinning en de 2-0 nederlaag van Roodenburg bij VVSB is de eerste plaats op de ranglijst weer overgenomen. Aanstaande zaterdag gaan de Blauwen op bezoek bij Roodenburg. Bij een goed resultaat wordt het straks prettig overwinteren in de 4e klasse A. Succes!