Skip to content

Laatste hand aan vreugdevuur

1 januari 201650 second read

Wassenaar – Boven de Dr. Mansveltkade schijnt een voorjaarszonnetje, maar de kalender zegt dat het toch echt 31 december is. Hoogste tijd dus om op deze donderdagmiddag de laatste hand te leggen aan het inmiddels traditionele vreugdevuur, dat om twaalf uur ‘s nachts het nieuwe jaar 2016 gaat inluiden.

Dankzij de medewerking van ondernemers is al een metershoge stapel pallets verzameld. Daar bovenop komen tientallen kerstbomen, die tuincentra en andere handelaren niet meer aan de man konden brengen.

Rectificatie
Op het kermisterrein werd net als in Kerkehout een vreugdevuur gemaakt door de jeugd en enkele iets oudere jongeren. Nico, Lesly en Marcel gingen samen met hun vrienden aan het werk. Het moest een mooie stapel worden. Een stapel om trots op te zijn. Want dit keer was het een speciaal vuur. Het vuur op het kermisterrein werd opgedragen aan Ruud Boon die afgelopen jaar bij een noodlottig ongeval om het leven kwam ‘Ruud, voor jou’ stond in grote letters geschreven. Ruud was jarenlang de motor achter het Nieuwjaarsvuur aan de Mansveltkade.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top