Skip to content

Team 173/eenxfflopen doet wederom de Roparun

1 januari 201658 second read

Wassenaar – Nieuwjaarsborrels te over deze dagen. Maar de nieuwjaarsborrel van Team 173/eenxfflopen draait om het goede doel, namelijk de bestrijding van kanker. Het team 173/eenxfflopen heeft met succes deelgenomen aan de Roparun 2015. Zij haalde voor dit belangrijke doel dank zij uw steun € 9888 op.

Ook in 2016 neemt dit team deel aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam, een afstand van 522 km, die wordt gehouden van zaterdag 14 mei t/m maandag 16 mei 2016. Het doel van deze loop is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de nazorg van kankerpatiënten. “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

Een van de activiteiten van team173/eenxfflopen voor dit doel is het houden van

Een nieuwjaarsborrel op donderdagavond 7 januari a.s. van acht tot tien uur in Sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1 in Wassenaar.

U betaalt 15 euro en krijgt daarvoor heerlijke drankjes en hapjes aangeboden. Ook is er entertainment met muziek en zang.
Het team 173/eenxfflopen roept daarom een ieder op om naar sporthal de Schulpwei te komen en dit goede doel, de zorg voor kankerpatiënten, te steunen. Zorg dat de sporthal te klein is!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top