Skip to content

Techniek Torens op de Kievietschool

5 januari 20162 minute read

Wassenaar – De kinderen en de leerkrachten van de Kievietschool keken de donderdag voor de vakantie hun ogen uit! Een ouder had voor de Kievietschool grote Techniek Torens geregeld. De Techniek Torens werken volgens het principe; samen leren creëren, met hoofd, hart en handen, in doorlopende leerlijnen voor de hele basisschool.

De Techniek Torens zijn een bewezen concept en is dé manier om Onderzoekend en Ontwerpend Leren toe te passen binnen het schoolsysteem. De kinderen gaan samen metselen, maken tandpasta, zeepjes en haargel, bouwen stroomkringen, plakken een fietsband, werken met spuitjes, slangetjes en katrollen, leren verstekzagen, werken met zonne- en windenergie, ontwerpen en bouwen een flipperkast, een brug en nog veel meer!

In totaal zijn er drie grote torens. Iedere toren is voor een bepaalde leeftijdsgroep. Er is een toren voor de onderbouw, een toren voor de middenbouw en een toren voor de bovenbouw. De kinderen van de Kievietschool zijn zeer enthousiast over de Techniek Torens en kijken er naar uit om na de Kerstvakantie te beginnen! De Techniek Torens zien eruit als echte torens en zijn tijdelijk te bewonderen in de centrale hal! Na een tijdje krijgen ze een andere, vaste plek in de school! Meer informatie vindt u op www.kievietschool.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top