Ga naar hoofdinhoud

Noordzee Zomerfestival uit de startblokken

14 januari 20162 minute read

Wassenaar – Tijdens de goedbezochte nieuwjaarsreceptie van het Noordzee Zomerfestival gaf voorzitter Willem Schonenberg het startsein voor de editie 2016.
Vrijwilligers, vrienden en sponsors hebben er zin in. Het succes van de 2015 editie smaakt naar meer. De vergunning is binnen. Van 4 tot en met 13 augustus is het strandplein weer het terrein van een groot aantal activiteiten en vooral muziek.

Naast het altijd goedbezochte avond programma en de traditionele middag activiteiten wordt binnen het bestuur hard gewerkt om de uren tussen de bekende evenementen te vullen zodat er doorlopend adembenemend evenement ontstaat. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen Genootschap Oud Katwijk, de Toeristenmarkt en het Noordzee Zomerfestival, die op dinsdag 9 augustus a.s. ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Genootschap een landelijke kostuumshow gaan organiseren.
“We zijn de details nog aan het uitwerken, maar iedereen is razend enthousiast. Dit wordt echt mooi”, aldus Jan Paauw die namens het NZF de contacten met alle partijen onderhoudt.

Voor bezoekers uit binnen en buitenland is de augustusmaand bij uitstek geschikt om Katwijk te bezoeken zeker met een negendaags evenement op het strand dat voor ieder wat wils biedt. Voor Katwijkse bedrijven is het Noordzee Zomerfestival een unieke gelegenheid om promotie te maken naar een doelgroep die alleen maar groter wordt.

Schonenberg: “Hoe kun je het succes van 2015 overtreffen? Wij denken dat het kan en dat het ook gaat gebeuren. Er zit zo veel in de pen, waar ook samenwerking met andere Katwijkse evenementen besproken wordt, dat we er van overtuigd zijn dat ook in 2016 het Noordzee Zomerfestival een ongeëvenaard feest zal worden.

Meer informatie: www.noordzeezomerfestival.nl en pr@noordzeezomerfestival.nl;

Tags

KatwijkNoordzee ZomerfestivalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top