Skip to content

B.C. Wassenaar rond competitieseizoen 2015/2016 af

25 januari 20162 minute read

Wassenaar – 23 januari 2016, de laatste competitiewedstrijd in Sporthal de Schulpwei voor de vijf senioren teams van Badmintonclub Wassenaar, gesponsord door Florein Zorg en Wassenaarders.nl.

Voor het eerste team een belangrijke wedstrijd. Kampioen worden was onmogelijk maar minimaal vijf punten moesten worden gescoord om een tweede plaats te behalen. Het eerste team heeft laten zien wat zij in huis hebben door Voorschoten met 7-1 te verslaan en eindigt op plaats twee. Het blijft nog even spannend maar er is een kans in op promotie naar de hoofdklasse. Ook voor team vier een belangrijke taak vandaag. Met maar liefst 7-1 wint het team het degradatieduel en handhaven zij in hun zesde klasse. Het tweede team wint met 6-2 en blijft het nieuwe seizoen in de derde klasse. Team vier red het helaas niet om in de vierde klasse te blijven komend jaar. Het vijfde team wordt uiteindelijk zesde en blijft komend jaar in de zevende klasse. Traditiegetrouw sluit de club het einde van het competitieseizoen af met een gezellig etentje voor alle spelers en invallers. Voor impressiefoto’s verslagen en de eindstanden van alle teams kunt u een kijkje nemen op www.bcwassenaar.nl of onze Facebookpagina.

Uiteraard zijn er nog meer kansen dit jaar om te genieten van de badmintonsport. De jeugdleden zijn al maanden in training om van start te gaan in de jeugdcompetitie medio februari. Daarnaast organiseert BC Wassenaar het jaarlijkse New Age Toernooi. Samen met nog vijf andere clubs zal er op 4, 5 en 6 maart heel veel badminton te zien zijn in Sporthal de Schulpwei en zal begin april wederom worden gestreden tijdens de clubkampioenschappen.

Tags

BadmintonCompetitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top