Skip to content

Studiekeuze Spreekuur in de Wassenaarse Bibliotheek

25 januari 201628 second read

Wassenaar – Aanstaande woensdagavond, 27 januari 2016, kunnen eindexamenleerlingen VMBO, Havo en VWO weer tussen 18.00 en 20.00 uur terecht voor een nieuw initiatief in de Bibliotheek in Wassenaar: het (gratis) Studiekeuze Spreekuur van Studilemma.

Tineke Haitsma, de studiekeuze adviseur achter dit bureau, voert dan net als in oktober afgelopen jaar, mini-studiekeuzegesprekken met studiezoekende jongeren om het proces op gang of een stap verder te brengen. Ouders zijn hierbij van harte welkom. Tineke geeft informatie en nuttige tips. Kom naar de bibliotheek, Langstraat 40 te Wassenaar, Aanmelden is niet nodig. Kijk ook op www.studilemma.nl voor meer informatie.

Tags

OBVWStudilemmaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top