Skip to content

Verkoop Huize Den Deijl gestart

26 januari 20162 minute read

Wassenaar – Vanaf vandaag staat Huize Den Deijl in Wassenaar officieel te koop. De unieke locatie op de hoek van de Rijksstraatweg en de Lange Kerkdam heeft het in zich om opnieuw de beeldbepalende blikvanger te zijn die zij ooit was.

De gemeente zet Huize Den Deijl en het bijbehorende huisje HèHè nu in de markt en daagt de toekomstige eigenaar uit om van Huize Den Deijl weer een waardige entree van Wassenaar te maken. Dit doet zij omdat de panden binnenkort eigendom zijn van de gemeente. De komende maand kunnen geïnteresseerde kopers zich melden voor de ontwikkeling. In april buigt een selectiecommissie zich over de inzendingen waarna bekend wordt gemaakt wie Huize Den Deijl gaat ontwikkelen.

Verkoopinformatie
De gemeente heeft een tenderdocument voor de verkoop van Huize Den Deijl opgesteld. Dit tenderdocument bevat een uitgebreide omschrijving van de locatie en de achtergronden en een programma van eisen waaronder de verkoop plaatsvindt. Ook het boekje ‘Den Deijl in Stijl – Samen schrijven we geschiedenis’ maakt deel uit van het tenderdocument. Hierin zijn herinneringen en ideeën gebundeld van Wassenaarders die vorig jaar tijdens de publiekscampagne zijn verzameld. Zo kunnen geïnteresseerde kopers een beeld krijgen van de sentimenten bij omwonenden en inspiratie opdoen.

Meer verkoopinformatie is te vinden op www.wassenaar.nl/dendeijl. Hier kunnen belangstellenden zich melden en desgewenst de verkoopstukken opvragen via een digitaal formulier.

Tags

Huize Den DeijlVerkoopWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top