Skip to content

WZK Tri-team goed op tempo bij De Loop

1 februari 20162 minute read

Wassenaar – Zondagmorgen gingen 15 lopers van het WZK Tri-team op weg naar Uithoorn voor Uithoorns Mooiste De Loop, alweer de 4e wedstrijd van het Z&Z circuit.

Op alle afstanden waren lopers vertegenwoordigd. Met elkaar werd ingelopen op de atletiekbaan, wat oefeningen gedaan en even schuilen voor de regen, het zou toch droog blijven vanmorgen? Gelukkig werd het net droog bij de start en kwam ook de zon nog even door. Na de start van de 5 kilometer, gingen de midden- en langeafstandlopers van start, hier maakte de wind de eerste 4 kilometer best pittig, dan is het doorbijten en ervoor gaan. Open polderwegen, vlakke kale akkers, geen beschutting.
Bij het riviertje de Kwakkel werd het beter, wind achter, lopen in de luwte, een lint van lopers gaat verder naar de 6 km. Het bleef wel opletten, een hellende weg, veel bochten, inhalen en ingehaald worden.

Het tempo zit er goed in, de meeste van ons kunnen in de laatste kilometers nog versnellen, het ziet er goed uit. Als de 5 en de 10 kilometer lopers binnen zijn is het nog even wachten op de finish van onze 10 Engelse Mijl lopers. Daar zit flink tempo in, ook voor hun een prima prestatie, lachende gezichten. Voor iedereen is er een handdoek als aandenken, daarnaast prima tijden, met weer een aantal 3e en 4e plaatsen, lekker gelopen. Over 2 weken nieuwe kansen bij de Valentijnsloop in Leiden. We trainen natuurlijk gewoon door op de dinsdag en donderdag om 19.00 uur vanaf het Sterrenbad.

Uitslagen:
5 km. Angelique Bosch 27.13
10 km Richard de Smit 37.40 Fleur Sytsema 47.01 Tineke Groot 47.02 Ruud van Stiphout 49.32 Daniël van Ginkel 50.43 Gerard Hof 50.51 Aad Noordoven 51.42 Bert van Ginkel 51.57 Angela van Veen 51.57 Huug van Veen 56.46 Els van Deursen 57.58 Jan Simonis 1.01.09
10 EM Pieter den Edel 1.12.02 Tineke Haitsma 1.21.14

Tags

Tri-TeamWassenaarWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top