Ga naar hoofdinhoud

Rocket Science voor groep 8 op het Adelbert!

5 februari 201631 second read

Wassenaar – Ruim 40 groep 8-leerlingen verzamelden zich op woensdag 3 februari voor de workshop Rocket Science op het Adelbert College.

Een uitdagende middag, waarbij de leerlingen in teams een heuse raket bouwden. Zo maakten zij spelenderwijs kennis met begrippen als aerodynamica, luchtweerstand en gecontroleerde explosie: een kennismaking met science. Door alle teams werd hard en vooral ook gezellig gewerkt om de raket te bouwen met het beste ontwerp, de raket die het langst in de lucht bleef of die er gewoon het mooiste uit zag. Bij de spectaculaire lancering op het sportveld van het Adelbert gingen alle raketten hoog de lucht in: een fantastisch resultaat!

Tags

AdelbertRocket ScienceWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top