Skip to content

Team éénxfflopen en de Roparun

5 februari 20163 minute read

Wassenaar – Het team éénxfflopen gaat, zoals eerder gemeld, opnieuw deelnemen aan de Roparun. Deze estafetteloop wordt gehouden van 14 t/m 16 mei 2016. De af te leggen afstand tussen Parijs en Rotterdam is 522 km.

Het éénxfflopen team bestaat uit 25 enthousiastelingen. Daarin zitten acht lopers/sters, acht fietsers/sters, twee verzorgers/sters, drie chauffeurs en twee cateraars. Op bijgaande foto poseert het dappere team, klaar voor de eerste training.

Het team éénxfflopen zet zich in om, door het leveren van een sportieve prestatie, geld bijeen te brengen om de kwaliteit van het leven van kankerpatienten te verbeteren. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Het team levert ook een grote inspanning om geld op te halen voor het goede doel door het organiseren van allerlei acties met verkoop van goederen, zoals zelf gemaakte kaarten en hartjes, o.a. op een braderie tijdens Koningsdag.

Verder houdt het team op 11 maart 2016 een walking diner, dat wordt gehouden aan de Binckhorstlaan 119 in Den Haag. De inloop is om 18.30 uur, het einde rond 23.00 uur. Voor deelname aan dit diner, dat uit zeven gangen bestaat en ook muzikaal wordt omlijst, doneert u
€ 35,00 per persoon, (exclusief drank), dat wel van te voren betaald dient te worden. Aan het eind van dit diner is er een veiling waarvan de opbrengst ten goede komt aan ons Roparunteam. Een mooie manier om ons te sponsoren en gelijktijdig een hapje te eten met vrienden en of zakenrelaties.

Een belangrijke financiële bijdrage kan ook worden geleverd door bedrijven, detailzaken en instellingen. Zij kunnen een donatie geven aan de Roparun, dat heel veel geld nodig heeft voor mensen met kanker voor wie het leven nog enigszins veraangenaamd kan worden.
Heel veel doelen, zoals inloophuizen, hospices en de stichting haarwensen, rekenen op uw steun. Vele bedrijven zijn al benaderd, kom nu over de brug.
Wij roepen u met het team éénxfflopen op zoveel mogelijk geld voor deze en honderden andere doelen bijeen te brengen. Wij leveren de prestatie, u de beloning.

Voor uw bijdrage bieden wij u:
– vermelding op onze website www.eenxfflopen.nl;
– bij sponsoring van € 500 en meer is er een vermelding op de sportkleding en nemen
wij contact met u op voor een tegenprestatie mocht u dat op prijs stellen.

Doneer de Roparun door een overboeking op bankrekening NL90INGB0006662494 t.n.v. éénxfflopen te Leiderdorp. Hartelijk dank voor uw steun en bijdrage.

Nadere info over het team op www.éénxfflopen.nl. of bij Jan-Reiner Meijer tel. 06-20426372.

Tags

EénxfflopenRoparunWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top