Skip to content

Blauw-Zwart Voetbalschool van start!

8 februari 20162 minute read

Wassenaar – Zondag 31 Januari was voor Blauw-Zwart een mooie dag om naar uit te kijken. Na twee succesvolle pilots lanceerde onze mooie vereniging de BlauwZwart Voetbalschool.

Onder leiding van trainers en spelers van Blauw-Zwart was de eerste officiële training een feit. Een kleine 50 kinderen waren op deze eerste editie afgekomen. Geweldig om ook op zondag kinderen heerlijk te zien ballen op de prachtige kunstgrasvelden Het thema van de eerste training was “Baas over de bal zijn”. Spelers gingen aan de slag met passen, balaannames en dribbelen. Er werd afgesloten met hooghouden, penaltyschieten op eerste elftal keeper Mike van Zonneveld en latje trappen. Daarvóór konden de spelers laten zien wat ze hebben geleerd tijdens een partijspel.

De eerste training leverde de volgende tussenstand op:
Latje Trappen: Quinten Goderie 200 punten
Hooghouden: Gino Raaphorst 64 balcontacten

Ook werd het splinternieuwe “MaXXus/Telfort” pannaveld in gebruik genomen tijdens deze eerste officiële editie van de Blauw-Zwart voetbalschool! Enthousiast gingen de spelers op zoek naar het vijandige doeltje èn natuurlijk naar de lekkerste panna!

De volgende training van de voetbalschool zal plaatsvinden op zondag 14 Februari. Uiteraard kan iedereen nog aanmelden en meedoen!!

Deelnemer van de maand van de Voetbalschool Blauw-Zwart
Even voorstellen: Teun Zwaard
Teun is 5 jaar oud en voetbalt in de Mini-F van Blauw-Zwart. Teun wil bij de voetbalschool leren om nog beter te kunnen voetballen. Teun is samen met zijn broer Bas groot fan van Ajax. Teun vindt dat Lionel Messi de beste speler is.
Teun gaat ook weleens met zijn moeder en broer kijken bij het eerste van BlauwZwart. Zijn favoriete speler is Mike van Zonneveld, onder andere keeperstrainer bij onze voetbalschool.

Tags

Blauw-ZwartVoetbalschoolWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top