Ga naar hoofdinhoud

Ladies’ Circle Wassenaar organiseert BINGO!

8 februari 20162 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag, 6 februari 2016, hebben de Ladies van LC02 Wassenaar een BINGO! avond georganiseerd in Clubhuis Kieviten. De opbrengst van ruim € 2.000,- ging in zijn geheel naar The Power Run Project.

The Power Run Project biedt vluchtelingen de mogelijkheid om deel te nemen aan een trainingsprogramma, gericht op het behalen van een sportief doel.

Voorzitter LC02, Valérie van Lelyveld: ”Het was een fantastische avond. Het Clubhuis van de Kieviten zat vol met enthousiaste BINGO! spelers. We hadden mooie prijzen die mogelijk zijn gemaakt door allemaal sponsoren. We zijn er trots op dat we deze avond met elkaar hebben kunnen organiseren en dat Esther Roelofs een mooie donatie heeft gekregen voor The Power Run Project.”

Ladies Circle Wassenaar probeert naast het landelijke doel (2014-2016
Ruby and Rose) elk jaar lokale doelen te ondersteunen.

Met grote dank aan de sponsoren: Skicentrum Sassenheim, Xtreme Fit, Overdevest Tulpen & Zo, Tauro, Wijnheeren, Ravelli, Pearle opticien Wassenaar, Casalux, Hunkemöller Wassenaar, Maurits en Mulder, Ici Paris parfumerie Wassenaar, De Kler Boeken, Velon kadowinkel, Van Deursen sanitair, Slingers, Kiewiet de Jonge Kliniek, Bloss by Coosje Stroomberg, Just Haasnoot, De Buurtboer, De Groen, Chaussette, Maison Kelder, Fresh & Rebel, Rituals Wassenaar, Boeketterie Wassenaar, Kind en Foto – Monique van Oossanen fotografie, Douglas parfumerie Wassenaar, Indian Maharadja, Marius Jouw Wijnvriend Wassenaar, Oscar Faase, Luciano Wassenaar, Caatje Hoeraatje, Bins, Soo French, Feest Bymiez, Kieviten Bar.

Tags

Ladies’ CircleThe Power Run ProjectWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top