q Officiële ondertekening voor project Bellesteijn - Wassenaarders.nl Skip to content

Officiële ondertekening voor project Bellesteijn

19 februari 201644 second read

Wassenaar – De eerste officiële stap voor het project Bellesteijn is een feit. Onder toeziend oog van de beide Raden van Toezicht hebben op maandag 15 februari 2016 de heren Van Dam en Olsthoorn van respectievelijk Woningbouwvereniging St. Willibrordus en de Stichting Wassenaarse Zorgverlening (SWZ) de projectovereenkomst voor project Bellesteijn ondertekend.

Met project Bellesteijn bouwt de corporatie zorgwoningen voor SWZ speciaal voor de doelgroep dementerenden. Uit onderzoek is gebleken dat de vorm kleinschalig wonen voor deze doelgroep het beste is. Het project Bellesteijn realiseert 24 plaatsen voor kleinschalig wonen verdeeld over 4 verdiepingen. Per verdieping komen er zorgplaatsen en een gezamenlijke huiskamer.

We hopen op een spoedig verloop van de bouw, zodat de cliënten z.s.m. in een nieuw fris gebouw op een mooie locatie kunnen gaan wonen. En daarmee de laatste jaren van hun leven de zorg in een huiselijke omgeving krijgen die bij kleinschalig wonen hoort!

Tags

BellesteijnSWZWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top