q Bibliotheek introduceert landelijk gastlenen - Wassenaarders.nl Skip to content

Bibliotheek introduceert landelijk gastlenen

22 februari 201653 second read

Wassenaar – Materialen lenen bij een andere bibliotheek buiten Voorschoten -Wassenaar. Vanaf nu is dat mogelijk onder de naam ‘Gastlenen’. Leden met een abonnement van Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar kunnen nu ook lenen bij een andere bibliotheekorganisatie. Bijvoorbeeld in de plaats waar u werkt, sport, studeert of anderszins regelmatig komt. Hiermee speelt de bibliotheek in op de behoefte van veel klanten aan flexibiliteit en gemak.

Voorwaarden
Gastlenen in snel en gemakkelijk aan te vragen. De klant bezoekt de gastbibliotheek met zijn of haar bibliotheekpas en geldig identiteitsbewijs. De baliemedewerker controleert uw pas en identiteit en maakt (indien nodig) een bibliotheekpas voor u aan. Sommige bibliotheken vragen voor een nieuwe pas inschrijfgeld. Hiermee kunt u meteen materialen lenen in de gastbibliotheek. Voor gastlenen geldt het maximum aantal volgens de uitleenvoorwaarden van de gastbibliotheek. Dit aantal komt boven op het aantal te lenen materialen uit de eigen bibliotheek. Gastlenen wordt automatisch verlengd zolang u lid blijft van Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar.

Kijk voor meer informatie en voor alle activiteiten op onze website www.obvw.nl of neem in de bibliotheek het activiteitenprogramma 2015-2016 mee!

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top