Skip to content

Jeugdgala en competitiewedstrijden bij Badmintonclub Wassenaar

22 februari 20162 minute read

Wassenaar – In februari is het weer tijd voor het gala voor de jeugdleden. Na het welkomstdrankje en de foto kon er gefeest worden. De beste dansers van de avond zijn Kylian en Marinde. Mede dankzij Huis DJ Vince en Lifetrack is dit een gezellig feest om nog lang op terug te kijken. De vier jeugdteams, gesponsord door Florein Zorg en Wassenaarders.nl, zijn inmiddels ook gestart met de competitie.

Een aantal teams staat aan het begin al bovenaan in de ranglijst. Afgelopen zaterdag heeft het eerste team met maar liefst 8-0 gewonnen, waardoor zij op dit moment de leiding nemen. Het tweede team staat 3e, zij speelden zaterdag gelijk tegen de badmintonvereniging uit Leidschendam. Kai van der Ploeg en Jos van Velzen braken de spits af. Zij verloren de dubbel. Bente van Veen en Sophie van Dijke speelden samen de damesdubbel, die wij wisten te winnen. De heren Kai en Jos wisten net niet te winnen van hun tegenstanders in hun enkelspel. De dames Bente en Sophie konden voor BCW beide een punt bemachtigen. BCW scoort in de mix ook nog een spannend punt, waardoor het team met een 4-4- gelijkspeeld. Het derde team moet nog even geduld hebben, hun eerste wedstrijd is pas op 12 maart. Opstapteam 1 behaalt een mooi resultaat en wint met 6-2.

Van 4 tot en met 6 maart organiseert Badmintonclub Wassenaar het jaarlijkse New Age Toernooi in Sporthal de Schulpwei, waaraan clubs vanuit de gehele Bollenstreek deelnemen, erg leuk om naar de badmintonsport te komen kijken!

Tags

BadmintonCompetitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top