Skip to content

Duivenvoorde zoekt een inspirerende horecaondernemer

25 februari 20162 minute read

Wassenaar – Stichting Duivenvoorde ontwikkelt in de Leidse tuin, nabij het monumentale kasteel (1226), de karakteristieke jachtopzienerswoning (1879) en de vernieuwde parkeerplaats, een aantrekkelijk bezoekerspaviljoen met buitenterras. Een plek om alle seizoenen van het jaar te beleven. De Leidse tuin is een ommuurde en luwe tuin met boomgaard, bloemen- en kruidentuin, waar het jaarrond heerlijk verpozen is.

Het paviljoen heeft diverse functies: publieksontvangst (kaartverkoop), landgoed- en museumwinkel en horecavoorziening. De doelgroep van het paviljoen is veelzijdig: van museumbezoeker, wandelaar tot passant. Het paviljoen vervult een sleutelrol bij de ambitie van Duivenvoorde om een geliefde pleisterplaats te worden in een verder opbloeiend toeristisch-recreatief netwerk van Zuid-Holland. De realisatie van de bouw is voorzien voor medio 2017.

Voor de dagexploitatie van de horeca is Stichting Duivenvoorde op zoek naar een inspirerende ondernemer, die een passend en kwalitatief horecaconcept voor deze unieke plek gaat ontwikkelen. Een ondernemer die ambassadeur en gastheer/vrouw van het landgoed wil zijn in alles wat hij/zij aanbiedt en organiseert. Een ondernemer die in nauwe samenwerking met Stichting Duivenvoorde de ‘spirit of the place’ van deze eeuwenoude buitenplaats wil koesteren en voor deze tijd beleefbaar wil maken.

Belangstellenden kunnen de Selectieleidraad/Programma van eisen opvragen bij Mirte Schot, projectleider Bezoekerspaviljoen Duivenvoorde: mirte@pingoprojecten.nl of 06-51601670

Tags

DuivenvoordeHorecaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top