Skip to content

Nieuws van het Leercentrum Wassenaar

12 maart 20162 minute read

Wassenaar – Bij het Leercentrum staan weer een aantal nieuwe cursussen op de planning. Op 22 en 29 maart – dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur- is er de Windows 10 cursus. Er zijn al een aantal aanmeldingen maar er kunnen nog liefhebbers bij. Deze cursus is bedoeld voor mensen die overgestapt zijn van Windows XP, Windows 7 of 8 naar Windows 10 en hiermee snel vertrouwd te maken. Bij de cursus hoort een boek van Visual Steps/SeniorWeb dat u naar believen kunt aanschaffen.

Zowel voor de tablets van Apple, de iPad, als voor de tablets werkend met het Android systeem (Samsung, Acer, etc.) zijn nieuwe cursussen gepland in Maart, waarvoor u zich nog aan kunt melden. De iPad cursus op de woensdagmorgen en de Android cursus op donderdagmiddag. Voor alle cursussen geldt: neem uw eigen laptop pc of tablet mee zodat u hierop de oefeningen kunt doen (s.v.p. de voeding niet vergeten!). Graag wijzen we erop dat mensen die in het bezit zijn van een vrijwilligerspas 10% korting krijgen op het lesgeld.

Zoals dit ook in het verleden het geval was zijn er de inloopmiddagen (van 14.00 tot 16.00 uur) op de eerste en derde dinsdag van de maand. De eerstvolgende zal dus zijn op di. 5 april en is in onze bibliotheek. U kunt hier terecht met uw vragen over gebruikte computerapparatuur, cursussen, etc.

Op vrijdag 25 maart wordt er door onze docenten een informatieve lezing gehouden over het gebruik en de toepassingen van tablets. U bent hier van harte uitgenodigd (10.00 uur in de bibliotheek).

Wilt u meer weten kijk dan op onze website: www.leercentrumwassenaar.nl
Aanmelden kan: op ons telefoonnummer 06-10735360.

Tags

LeercentrumWassenaarWindows 10
Gerelateerde artikelen
Back To Top