Skip to content

Blauw-Zwart E2 overklast DWO uit Zoetermeer

21 maart 20162 minute read

Wassenaar – De door ING gesponsorde helden van Blauw-Zwart E2 doen het dit voetbalseizoen meer dan goed, maar afgelopen zaterdag leken alle puzzelstukjes waar trainer Niels Goderie al maandenlang op traint in elkaar te vallen. De noodlottige tegenstander was op deze heerlijke voetbalzaterdag DWO uit Zoetermeer. 10 uur stipt floot de goed leidende scheidsrechter voor het startsignaal en het eerste kopje koffie hadden de meegereisde supporters nog niet op of de bal lag al in de touwen.

Door een snelle aanval over links waarbij er goed werd opgebouwd door de defensie welke onder aanvoering van Quinten stond als een huis. Jermain, Stijn en Sebas wisten via de flanken met gemak de middenvelders Gyan en Tiago te bereiken waarna met strakke passes de spitsen Lars en Adrian met een continue druk op het goal van de tegenstanders wisten te verzorgen. Na de 0-1 viel ook al snel de 0-2 en dachten de trainer en zijn hulpje dat de 3 punten al mee genomen konden worden naar het mooie Wassenaar. De euforie werd de mannen iets te veel en door te slap in te grijpen wisten de Zoetermeerders de aansluitingstreffer te maken 1-2. Deze treffer van de tegenstanders leken als een rode lap te werken, want werkelijk geen woord is overtrokken dat daarna door tactisch samenspel, kort-kort-lang en briljante doelpunten de tegenstanders letterlijk lagen te huilen op de grond, zo frustrerend was het voor de tegenstander. Daar waar goalie Quinn toch ook nog de nodige reddingen moest verrichten en met zijn verre uittrappen ook vanuit zijn goal gevaar voorin kon stichten. Het gemis van Bifi Luuk is en blijft groot, maar hij heeft zijn heldendaden bij de E1 laten zien. Met deze knappe overwinning komen we steeds steviger in het zadel te zitten en zal een middenmoot positie met nog 4 competitiewedstrijden zeker haalbaar zijn. Een hele knappe prestatie voor deze eerste jaars E-junioren.

Uw trotse reporter

Tags

Blauw-ZwartINGWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top