Ga naar hoofdinhoud

Debat over referendum Oekraïne met Han ten Broeke en Thierry Baudet

23 maart 201636 second read

Wassenaar – Op maandagavond 28 maart 2016 (Tweede Paasdag) organiseert de VVD Wassenaar in Van der Valk/De Bijhorst (Zijdeweg 54) een debat over het referendum met betrekking tot het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne. Het debat begint om 20.00 uur.

In dit debat is een belangrijke rol weggelegd voor twee deskundigen:
· Han ten Broeke, VVD Tweede Kamerlid en voorstander van het verdrag, en
· Thierry Baudet, initiatiefnemer van dit referendum en tegenstander van het verdrag.

Het debat zal worden geleid door de burgemeester van Wassenaar, Jan Hoekema, die daarmee zijn vak als diplomaat weer kan uitoefenen. Ook het publiek kan deelnemen aan het debat, middels de mogelijkheid tot interrupties en een speciaal blok waarin het publiek vragen kan stellen aan de deskundigen.

Iedereen is welkom.

Tags

ReferendumVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top