Skip to content

Het Groot Wassenaars Dictee gaat door!

24 maart 20162 minute read

Wassenaar – Het is gelukt, de organisatie is gestart: De Wassenaarse Krant organiseert, in samenwerking met het Adelbert College, de Vrienden van Wassenaar én de gemeente Wassenaar het ‘Groot Wassenaars Dictee’. Deze tweede editie vindt plaats op donderdag 21 april in ons statige Raadhuis De Paauw. De inschrijving, alleen voor Wassenaarse ingezetenen, is vanaf nu geopend, maar… hoe sneller, hoe beter, want er zijn ‘maar’ 100 plaatsen en vol is vol.

Vorig jaar vond de eerste editie plaats van dit Groot Wassenaars Dictee en het was een succes. Een gezellige, doch ook serieuze avond, met entertainment, sterke woorden, mooie prijzen, een gezellige borrel en veel humor. Een herhaling waard.

De gemeente Wassenaar faciliteert de avond dit keer. Op een prachtige locatie, bij iedereen bekend. Het Adelbert College organiseert, regelt entertainment, juryleden, maar ook de tafels en de stoelen en al wat meer nodig is. De krant, uw krant, regelt de inschrijvingen en de communicatie. Vereniging ‘De Vrienden van Wassenaar’ doet graag mee. Zij hebben de organisatie van ‘de groepen’ in handen.

De avond staat vast: donderdag 21 april. We beginnen om 19.00 uur met inloop (kopje koffie of thee) waarna iedereen plaats neemt aan zijn of haar tafeltje. Het dictee wordt om 19.45 uur voorgelezen. Om 20.30 uur begint de entertainment terwijl de jury (vakdocenten van zowel het Adelbert als het Rijnlands Lyceum onder leiding van de juryvoorzitter) de dictees nakijkt. Rond 21.15 uur verwachten we de uitslag, waarbij alleen de winnaars bekend worden gemaakt. Hierna krijgt iedere deelnemer een drankje en hapje. De presentatie van deze avond is in handen van de directeur van deze krant, Roël Karamat-Ali.

Wilt u meedoen? Alleen of met een groep? Meld u dan aan! Er zijn 100 plaatsen en vol is vol. Deelname is helemaal gratis. U kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar redactie@dewassenaarsekrant.nl. Graag uw naam, adres en telefoonnummer vermelden. U krijgt altijd een ontvangstbevestiging van ons. Contactpersoon bij de krant is Iris Oostlander.

Tags

DicteeHet Groot Wassenaars DicteeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top