Skip to content

NOG 52 DAGEN…..

25 maart 20163 minute read

Wassenaar – en dan is het zover. Dan gaat de ROPARUN 2016 van start. Op pinksterzaterdag 14 mei begint het Wassenaarse team 173/éénxfflopen aan de Roparun estafetteloop van Parijs naar Rotterdam, dat voor de 25e keer wordt gehouden. Een loop van ruim 500 km die non-stop in 48 uur wordt afgelegd. Daarna zal dit team vol trots op de Coolsingel staan met een enorme voldoening voor zijn of haar prestatie.

Om die afstand te halen wordt er flink getraind. Afgelopen zaterdag werd de loop van de Roparun nagebootst door een afstand van 80 km in dag-en avondlicht te overbruggen. De twee groepen binnen het team éénxfflopen leggen namelijk om de beurt 80 km af tot de finish in Rotterdam is bereikt. Gestart werd om vier uur in de middag en tegen middernacht werd het eindpunt bereikt. De lopers/sters werden begeleid door fietsers/sters, die de route aangeven, en door de ondersteunende groep. Met fluorescerende hesjes waren zij goed zichtbaar. Een prima training die, onder goede weersomstandigheden, goed verliep. Verder trainen de lopers/sters individueel, waarbij een afstand van 15 km of meer per keer al gewoon is.
Op bijgaande foto het team startklaar voor de training.

Het team éénxfflopen ontwikkelt naast de training ook activiteiten om geld in te zamelen voor de Stichting Roparun:
Zo zijn er al honderden loten verkocht.
Er worden sponsoren verworven.
Het Walking Diner van 11 maart j.l. heeft een bedrag van € 6500,= opgebracht. Voorwaar een groot succes.
Er worden (gehaakte) hartjes verkocht. Ook dit project is een enorm succes. Er is reeds voor meer dan € 2000,= verkocht. Nadere info via ellyvanweerlee@casema.nl.
Op maandag 28 maart a.s. (2e paasdag) staan we op een rommelmarkt in de Evenementenhal in Leiden (naast Holiday Inn).

Het Team éénxfflopen roept u op om mee te doen aan deze activiteiten en geld te doneren aan de Roparun. Maar u kunt ook een bedrag overmaken naar het team éénxfflopen. Geef gul wat ook u een enorme voldoening zal geven. Het geld is hard nodig voor de nazorg van kankerpatiënten. Er zijn vele doelen. Het geld gaat o.a. naar hospices (o.a. in Wassenaar) en inloop- en ziekenhuizen die zich bezig houden met de kankerbestrijding.

Doneer de Roparun door een overboeking op bankrekening NL90INGB0006662494 t.n.v. éénxfflopen te Leiderdorp.
Hartelijk dank voor uw steun en bijdrage.

Nadere info over het Team éénxfflopen bij Jan-Reiner Meijer, tel. 06-20426372 en op www.éénxfflopen.nl.
Het Team éénxfflopen traint verder. Nog 52 dagen!

Tags

EénxfflopenRoparunWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top