Skip to content

Eetgemak wint BC Wassenaar Bedrijventoernooi

3 april 201655 second read

Wassenaar – Dinsdagavond 29 maart werd de jubileumeditie van het jaarlijkse Bedrijventoernooi georganiseerd door Badmintonclub Wassenaar. Voor de 25e keer in successie een sporthal vol met enthousiaste badmintonners. Sommigen doen dat regelmatig, het gros misschien maar één keer per jaar. Maar liefst 16 teams verschenen ten tonele om te strijden om de door Sporthal De Schulpwei beschikbaar gestelde wisselbeker.

Tussen kwart over zeven en kwart over 10 hebben alle teams in toernooivorm tegen elkaar gespeeld in een drukke sporthal. Eetgemak Maaltijden 1 was de sterkste van allemaal. Met maar één punt minder werd Wigman Hoveniers tweede. Florein Zorg 1, al jaren deelnemer én medesponsor van BC Wassenaar, was de beste deelnemer uit de Zorgsector en mag de zorgwisselbeker weer een jaartje op de balie zetten.

De nieuwe deelnemer VDB Divers eindigde op een hele mooie gedeelde 8e plaats. Terug van weggeweest waren de Jozefschool en het Van Ommerenpark.
De eindstand is terug te vinden op www.bcwassenaar.nl. De deelnemende bedrijven en instellingen waren dit jaar: Eetgemak Maaltijden BV, Wigman Hoveniers, ID College, OCLC, Onderwijsbureau Hollands Midden, VCW Vrijwilligerscentrale, Florein Zorg, Rivierduinen, Jozefschool, Light Design, VDB Divers BV en van Ommerenpark.

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top