Ga naar hoofdinhoud

Schoolhandbaldag groepen 7 en 8 bij Olympia ’72

7 april 201636 second read

Wassenaar – Op woensdag 6 april was de eerste schoolhandbaldag voor de groepen 7 en 8. Ondanks dat het weer niet echt wilde meewerken, waren de kinderen niet minder enthousiast. Het eerste uur bestond uit een echte handbaltraining waarbij de basisprincipes werden geleerd. Na een korte limonadepauze was het tijd voor het echte werk en werden er onderlinge wedstrijden gespeeld onder leiding van een scheidsrechter.

Ter afsluiting werd er warme chocomel geschonken om weer op te warmen en na het maken van een groepsfoto en het uitreiken van leuke flyers en folders was de leuke middag ten einde. Volgende week zijn de groepen 5 en 6 aan de beurt en iedereen die wil, kan zich nog inschrijven via de lijsten die op de scholen hangen!

Tags

HandbalOlympia72Wassenaar
Back To Top