Skip to content

Zin in een relaxte middag?

7 april 20162 minute read

Wassenaar – Jazz Muziek, High Wine en Voordrachten in Bibliotheek Wassenaar Han van der Rhee en Bob Rigter spelen samen met bassist Hans Peek en drummer Harry Steenvoorden melodische jazz standards, ballads en bossa nova’s.

De muziek wordt afgewisseld met twee korte voordrachten m.b.t. zonnen en positiviteit:
1. Han van der Rhee licht toe dat op grond van nieuwe wetenschappelijke inzichten er goede aanwijzingen zijn dat de voordelen van regelmatig zonnen de nadelen overtreffen.
2. Bob Rigter vertelt over zijn theorie dat onze hersenspinsels veel in de weg kunnen staan, dus hoe kom je van ze af?
Pianist Han van der Rhee en saxofonist Bob Rigter zijn jazzmusici van naam. Han heeft daarnaast veel gepubliceerd als dermatoloog en is schrijver van de boeken Zonnen mag (2010) en ZonWijzer (2014). Hij was actief in beleidsbepalende commissies die zich met huidkanker bezighouden.
Bob heeft als taalkundige gepubliceerd over tijd en de relatie tussen taal en denken. Hij schreef daarna drie romans en het fraaie boekje Zen Tijd (2011). Dit boekje gaat over het loslaten van hinderlijke hersenspinsels en het ontwikkelen van talent en vaardigheden.

Op deze bijzonder complete middag wordt dit muzikale programma gecombineerd met een smakelijke High Wine. Er is alle tijd voor gesprekken en het signeren van boeken.

Locatie: Bibliotheek Wassenaar, Langstraat 40, 2242 KM Wassenaar
Datum: Zondag 24 april 2016
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Toegang: Niet-Leden € 16,00 / Leden € 15,00
Kaarten kunt u bestellen via de website: www.obvw.nl
Voor vragen kunt u bellen met 070-5113397

Tags

JazzOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top