Skip to content

Fietspuzzeltocht bij Van Woesik

13 april 20162 minute read

Wassenaar – U heeft ze misschien ook wel zien fietsen? De leden van Van Woesik reden samen met hun familie en vrienden op de fiets door heel Wassenaar. Het was één van de activiteiten van het 55-jarig bestaan van Van Woesik. De route ging langs vele plekken waar de speltakken Van Woesik vaak hun opkomsten hebben gedraaid.

Maar ook langs de plekken waar de Pacelli, de Priscilla en de Margaretha Sinclair Groepen in het verleden gehuisvest waren. Dit zijn Wassenaarse Scoutinggroepen die tezamen Van Woesik zijn geworden. De deelnemers aan de fietstocht reden in een heerlijk zonnetje zonder wind een prachtige route. Eerst richting het Ammonslaantje, daarna door de Pauw tot aan de Pauwlaan, vervolgens door het mooie Wassenaarse dorp, langs Duinrell via de rode buurt weer terug. Op het scoutingterrein kreeg iedereen een drankje en wat lekkers. Terwijl de ouders heerlijk in het zonnetje zaten te wachten op de uitslag, speelden de kinderen op het terrein. Zij sprongen op de trampoline, klauterden op de survivalbaan en klommen op de klimwand. De spanning steeg……wie zou de meeste vragen goed hebben? Dat bleek Junior Sebastiaan te zijn met zijn team! Tweede was Nigel met zijn vader en derde Robin met zijn moeder. Het was een gezellige middag.

Aanstaande zaterdag gaan de Junioren en Zeeverkenners voor de eerste keer zeilen, daar hebben ze allemaal heel veel zin in! Ook de Bevers (5 t/m 7 jaar) en de Welpen (7 t/m 10 jaar) hebben zaterdag weer een leuk programma. Zij beginnen om 9.30 uur. U kunt veel foto’s van de activiteiten, maar ook alle andere benodigde informatie vinden op www.vanwoesik.com

Tags

ScoutingWassenaarWoesik
Gerelateerde artikelen
Back To Top