q Let’s get ready to rumble! Het 3e kickboksgala van Wassenaar komt er aan! - Wassenaarders.nl Skip to content

Let’s get ready to rumble! Het 3e kickboksgala van Wassenaar komt er aan!

15 april 20163 minute read

Wassenaar – De enige echte kickboksschool van Wassenaar organiseert zondag 24 april 2016 (14.00 uur) in sporthal De Schulpwei het 3e officiële kickboksgala van Wassenaar. Het gala vindt plaats onder auspiciën van de Federatie Oosters Gevechtskunsten (FOG), lid NOC NSF.

Sinds de vestiging van kickboksschool Kickboxing Fearless in november 2014 in Wassenaar, is er inmiddels veel belangstelling van jong en oud voor het kickboksen.

Uiteraard gaan er in april ook weer een flink aantal enthousiaste Wassenaarse (jeugd) leden de ring in. En omdat de kickboksschool ook een vestiging in Lelystad heeft, zullen er ook leden uit Lelystad de ring in gaan.

Boksscholen uit heel Nederland komen naar Wassenaar om te strijden met hun vechters.

Het zal weer een mooi gevarieerd programma zijn met ruim 30 partijen. Er zijn jeugdpartijen, nieuwelingenpartijen, en partijen in de C- en B-klasse. Tevens zal er een spectaculaire veteranenpartij zijn…. want kickboksen is echt niet alleen voor ‘jonkies’! Dus neem je vader, je oom, en je opa mee… succes verzekerd!

Als klap op de vuurpijl zal er een spectaculaire professionele A-klasse partij worden gepresenteerd, de hoofdpartij van het gala! De A-klasse is het hoogst haalbare in de kickbokssport; het betreft professionele vechters die van het vechten een beroep hebben gemaakt, en zij worden er dus ook voor betaald om de ring in te gaan. A-vechters vechten in binnenen buitenland. A-vechters trainen meestal twee keer per dag om in topconditie te zijn, zodat ze elk moment kunnen deelnemen aan wedstrijden. Dus het belooft weer een waar spektakel te worden en voor ieder wat wils!

De organisatie van een kickboksgala is altijd een uitdaging want er zijn veel partijen mee gemoeid. De bond, juryleden, ringarts, EHBO, medische controles van de deelnemers, de ring, licht, geluid, catering, verzekeringen, beveiliging, matchmaking, drukwerk, prijzen en bekers, gages van de A- en B-vechters, en ga zo maar door. Dat brengt hoge kosten met zich mee. Kosten die helaas niet gedekt worden door alleen kaartverkoop. Daarom zijn sponsors onontbeerlijk. Kickboxing Fearless is nog op zoek naar sponsors. Er zijn nog mogelijkheden, bijvoorbeeld uw logo of naam op de boksring! Succes verzekerd, want er worden altijd heel veel foto’s gemaakt tijdens het evenement, en op alle foto’s staat dan uw naam; en de foto’s worden gepubliceerd op onze website en social media, en worden ook weer veel gedeeld door de deelnemers.

Dus draagt u de sport en/of Fearless een warm hart toe, dan vernemen zij graag uw reactie via info@KickboxingFearless.nl

Fearless#3
Datum: Zondag 24 april 2016
Deuren open: 13.00 uur
Aanvang wedstrijden: 14.00 uur
Kaartjes via www.KickboxingFearless.nl of aan de deur

Tags

FearlessKickboksenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top