Skip to content

Dartmarathon voor #SMAshSMA bij Buurtvereniging O&O

17 april 20162 minute read

Wassenaar – In het Pinksterweekend, 14 en 15 mei, gaan zes O&O darters 24 uur non – stop darten voor de actie #SMAshSMA. SMA is een ernstige spierziekte. Kinderen met deze verschrikkelijke aandoening worden doorgaans niet ouder dan 1 of 2 jaar. Vooralsnog is genezing niet mogelijk, omdat er momenteel nog geen medicijn beschikbaar is. Men is momenteel bezig met het uittesten van diverse medicijnen (met bemoedigende resultaten) Om dit onderzoek te stimuleren is geld nodig.

Met deze dartmarathon hopen de zes darters een flinke bijdrage te kunnen leveren De marathon wordt gehouden in Buurtcentrum Oostdorp (dr . Mansveltkade 9) en begint op 14 mei om 16 uur. De toegang is uiteraard gratis voor publiek. Op beide dagen worden tevens rondjes met het rad van fortuin gedraaid, waarmee aantrekkelijke prijzen kunnen worden gewonnen. Tevens kunt u een overheerlijk portie saté kopen. De opbrengst van zowel het rad van fortuin als de saté gaat in zijn geheel naar het goede doel. We hopen uiteraard op twee drukbezochte dagen. Mocht u deze sympathieke actie willen steunen met een financiële donatie, dan kan dat in de speciale ton die in het buurtcentrum staat of door over schrijving van een bedrag naar rekening nummer NL48RABO0368004775 tnv Buurtvereniging Oostdorp en Omgeving, met vermelding van SMAshSMA.

Op de foto de zes darters: Yoeri Krosse, Bobby Jalhay, Danny de Groot, Leo Evenhuis, Arie Ouwehand en Glenn Krosse. Rechts op de foto onze TOP – fondsenwerver: Frans Wiedenhoff.

Tags

DartenSMAshSMAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top