Skip to content

Succesvolle afsluiting van het Z&Z circuit voor WZK Tri-Team

18 april 20162 minute read

Wassenaar – Zondag 17 april werd het Z&Z circuit afgesloten met de 8e wedstrijd, de Omloop van Noordwijkerhout. Ook nu was het WZK Tri-team weer goed vertegenwoordigd, op alle afstanden gingen lopers van start. Het was een spannende wedstrijd, 3 tri-teamers konden zich in de prijzen lopen als ze de prestaties van vorige wedstijden konden evenaren, voor een ander was het de eerste wedstrijd na het Start to Runproject van dit voorjaar. Enthousiasme volop, de traditionele planten als beloning, maar eerst opweg.

Met elkaar inlopen rond het startgebied, oefeningen doen, de spieren opwarmen en dan het startvlak in. Het is niet te warm, na een korte regenbui schijnt de zon weer, goede loopomstandigheden.

Na een heel seizoen met elkaar het circuit gelopen te hebben heeft iedereen zijn loopmaatje gevonden, samen oplopen, elkaar door moeilijke momenten heen helpen, tempo maken. Het is een mooi parcours, langs de kleurrijke bollenvelden, de Leidse Vaart en de molens, Hollandser kan het niet. De ½ marathon gaat nog door de duinen, met het laatste stuk toch wat pittige tegenwind.

Met de finish in zicht wordt er flink gestreden om de klasseringen en scherpe tijden. Het resultaat is er: snellere tijden, goed gelopen en podiumplaatsen op de 10 km in het circuitklassement. Richard 2e H45 , Fleur 2e V45 en Tineke 3e V55. Het Z&Z circuit zit erop, we trainen verder voor verschillende doelen: wedstijden maar ook om samen lekker te kunnen hardlopen.

Volgende week 27 april staan we natuurlijk ook aan de start van de Koningsloop, waar iedereen die sportief willen zijn op de Koningsdag van harte welkom is.

Uitslagen:
5 km. Yannick Eigenraam 26.05 Lamprini Klosse 35.09
10 km Richard de Smit 37.11 Daniel van Ginkel 46.48 Bert van Ginkel 46.49 Arno Eijgenraam 47.30 Tineke de Groot 48.19 Fleur Sytsema 48.18 Ruud van Stiphout 48.19 Angela van Veen 49.54 Aad Noordoven 50.43 Peter Verdult 52.45 Louise Dobson 54.22 Henny de Kievit 54.22 Rob van Vegten 55.53 Madelon Vos 58.06 Huug van Veen 58.23 Jan Simonis 1.03.42
21 km Tineke Haitsma 1.49.47

Tags

Tri-TeamWassenaarWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top