Skip to content

Wethouder Sabine Verschoor (D66) legt functie neer

22 april 201637 second read

Wassenaar – Sabine Verschoor treedt per direct terug als wethouder van Wassenaar. Eén van de redenen die zij hiervoor aangeeft, is dat zij onvoldoende politieke steun heeft ondervonden voor haar nieuwe initiatieven. Naar het oordeel van Sabine Verschoor wordt daarmee een goed functioneren belemmerd. Zij heeft daarom haar aftreden vandaag kenbaar gemaakt aan het college en de gemeenteraad.

Het college heeft begrip voor het moedige besluit van de wethouder om het belang van het dorp voorop te stellen en af te treden. Zij bedankt Sabine Verschoor voor haar collegialiteit en de prettige samenwerking gedurende de afgelopen periode. De komende tijd zal Sabine Verschoor bezig zijn met overdracht van haar portefeuille. Vanzelfsprekend wordt voor vervanging gezorgd tot het moment dat de opvolger is benoemd.

Tags

Sabine VerschoorWassenaarWethouder
Gerelateerde artikelen
Back To Top