Skip to content

Joep Onderlinden speelt Taart in Warenar

13 mei 20162 minute read

Wassenaar – Joep Onderdelinden is 50 geworden en viert dat met een feestelijke voorstelling. Taart is een komische, muzikale solo vol herkenbare verhalen. De voorstelling is te zien op zaterdag 21 mei en begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te koop via www.warenar.nl maar ook ‘s avonds aan de zaal op de Kerkstraat 75 in Wassenaar.

Zin in een feestje? Kom dan naar TAART! Joep is 50; een leeftijd die schreeuwt om een lied, een ABC’tje en een diavoorstelling. Toch? Of toch niet? Zijn hoofd zit behoorlijk vol, hij kan slecht filteren en zijn lontje is behoorlijk kort. Kortom; ís 50 wel de kers op zijn taart?

TAART is een komische, muzikale solo over ons geploeter en ons constante ‘moeten’. Joep overdondert je met herkenbare (oude en nieuwe) verhalen. Zijn irritaties over het leven in de grote stad; zijn hypochondrie, goedkope stedentrips, en mensonvriendelijke Schotse Hooglanders.

Joep maakte eerder 5 solovoorstellingen en de komedie Boer Wil Betere Vrouw. Hij werd meerdere malen door pers en publiek geroemd om zijn hilarische, beeldende manier van vertellen en zelfs vergeleken met Toon Hermans. Ook is hij bekend van zijn rol als Postbode Siemen in de VPRO-serie ZAAI.

‘Vanaf het begin al grappig’ – Theaterparadijs over Boer wil betere vrouw

Kaartverkoop
U kunt genieten van Joep Onderdelinden op zaterdag 21 mei in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 17,50 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.

 

Tags

Joep OnderlindenWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top