Ga naar hoofdinhoud

PvdA: Maak verkeer bij Kerkehout veiliger

17 mei 201638 second read

Wassenaar – Ouders met kinderen houden hun hart vast als ze over de toegangsweg bij Kerkehout fietsen. Het snelle autoverkeer maakt de situatie ter hoogte van de oude dierentuin levensgevaarlijk. Dat zegt PvdA-gemeenteraadslid Jan van Noort. Hij wil dat B en W snel met een voorstel komt om de veiligheid te verbeteren.

Jan van Noort bracht onlangs een werkbezoek aan Kerkehout. Toen bleek dat de buurtvereniging zich zorgen maakt over het verkeer. Nu kaart de PvdA dit aan in vragen aan B en W.

Jan van Noort herinnert B en W ook aan de toezegging om de JOP, de jongeren ontmoetingsplaats, in Kerkehout op te knappen. ,,Waarom duurt het zo lang voordat hier iets gebeurt ?’’, vraagt het PvdA-raadslid: ,,Zo komt de geloofwaardigheid van de gemeente in het geding.”

Tags

KerkehoutPvdAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top