Ga naar hoofdinhoud

Word Vrijwilliger! Week 21 2016

24 mei 20162 minute read

Wassenaar – Vrijwilligers zorgen voor de spreekwoordelijke “kers op de taart”. Vrijwilligers zorgen voor nét dat beetje extra dat het leven van ons allemaal mooier, zorgzamer, gemakkelijker, dier- en milieuvriendelijker, sportiever, veiliger, leuker enz. enz. maakt. Of je nu assisteert op school bij een excursie of schoolreis, op de (sport)club je steentje bijdraagt, een evenement helpt organiseren, zieken, gehandicapten of ouderen helpt ondersteunen: Vrijwilligers maken het verschil! Heb jij de vrijwilliger in jezelf al ontdekt? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale en bekijk vrijblijvend de 100 vrijwilligersvacatures die in Wassenaar en omgeving open staan.

Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als:
* Begeleider evenement St. Maaltijd voor een Kind (vacaturecode M 039): Wil jij op 9 juli helpen een leuke dag te organiseren in de Warenar voor kinderen die onder de armoedegrens leven? Deze organisatie voorziet o.a. doelgroepkinderen op scholen van een gezonde maaltijd.
* Olympia ’72 is op zoek naar een enthousiaste Secretaris (vacaturecode B 083) die helpt deze handbalclub te besturen. Zonder bestuur geen vereniging. Is dit misschien iets voor jou?
* Het Rode Kruis organiseert in de week van 19 t/m 25 juni een collecte om al haar goede doelen te kunnen financieren. Help je mee door een paar uur fondsen te werven als collectant (vacaturecode G 041)?
* De Wassenaarse Zorg- en Kinderboerderij, waar o.a. mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding vinden, kan assistentie gebruiken in de moestuin (vacaturecode D 024) en zoekt enthousiaste dierenliefhebbers die de dieren in het weekend willen helpen voederen (vacaturecode D 003)

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.

Workshop “Grenzen aan Vrijwilligerswerk” 22 juni a.s.
De Vrijwilligerscentrale Wassenaar organiseert jaarlijks een aantal informatiebijeenkomsten/workshops. Deze gratis minicursussen beslaan in de regel een avond en zijn bestemd voor vrijwilligers en degenen die bij organisaties de inzet van vrijwilligers coördineren.

Op woensdag 22 juni vindt de workshop “Grenzen aan Vrijwilligerswerk” plaats in het Van Heeckerenhuis van 19.30-22 uur. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl
voor meer informatie en de voorwaarden en hoe je aan te melden voor deze workshop.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top