Skip to content

Florence en Plicare over de veranderingen in het zorglandschap

27 mei 201635 second read

Wassenaar – Margot Elzinga en Hanja Oldenburger geven op maandag 6 juni op de maandelijkse bijeenkomst van het Sociaal Kontakt Wassenaar (SKW) een presentatie. Sinds 2015 is de zorg veranderd. De thuiszorg is overgeheveld van de AWBZ naar de Zorgverzekeringswet (ZVW). Daarbij is een verdeling gemaakt in ´segment 1´ en ´segment 2´.

Dat betekent dat er een onderscheid is gemaakt in toewijsbare, planbare zorg en de niet-planbare, wijkgerichte zorg. Wat dat precies inhoudt, zullen zij verhelderen. De bijeenkomst van het SKW vindt plaats in het Van Heeckerenhuis, in de zaal van het Rode Kruis, Van Heeckerenstraat 2A van 16.00 – 17.00 uur. Deze is in eerste instantie bedoeld voor de deelnemers aan het Sociaal Kontakt, maar ook andere belangstellenden zijn op 6 juni van harte welkom.

Tags

SKWWassenaarZorglandschap
Gerelateerde artikelen
Back To Top