Skip to content

Nieuwe programma 16/17 van Theater Warenar in de verkoop

27 mei 20162 minute read

Wassenaar – Het programma voor het komende seizoen in Warenar staat op internet. Kaarten voor de voorstellingen zijn inmiddels te koop via www.warenar.nl. Het programma bevat 28 voorstellingen en ook nu weer zijn er vele bekende artiesten die een avond in Wassenaar komen optreden. De seizoensbrochure met daarin het complete programma van Theater Warenar wordt vanaf 28 mei huis-aan-huis verspreid in Wassenaar en Voorschoten.

Het programma voor seizoen 2016-2017 ziet er veelbelovend uit. In het genre cabaret staan veel bekende namen op het programma. Sjaak Bral, Jandino, Pieter Derks, Javier Guzman en Hans Liberg krijgen gezelschap van nieuw talenten als Eva Crutzen en Marjolein van Kooten.

Toneelliefhebbers komen aan hun trekken bij Vrouwen van Later met Ingeborg Elzevier, Nelly Frijda en Gerry van der Klei. Het succesvolle stuk Kreutzersonate staat op het programma met Angela Schijf in de hoofdrol. Ook Renée Soutendijk komt optreden; in Twee Vrouwen, naar een boek van Harry Mulisch.

Het muziekaanbod is uitgebreid met een maandelijks concert op zaterdagavond in de Persijnzaal. De inrichting is informeel met gezellige zitjes, glas wijn op tafel en de bar binnen handbereik. De muziek is vrolijk en gevarieerd. Het theaterseizoen gaat overigens van start met een geweldig Blues & Jazz Festival, getiteld All American Evening, op vrijdag 16 september.

Ieder jaar staat er in Warenar wel een voorstelling op het programma die niet gelijk in een hokje te plaatsen is. Komend seizoen is dat ongetwijfeld Daddy Freddie, waarin de veelzijdige actrice, zangeres en theatermaakster Mirthe Bron zich voorstelt dat ze de dochter is van Mercury en hem een muzikale hommage brengt.

De brochure met uitgebreide informatie over de voorstellingen wordt vanaf 28 mei huis-aan-huis verspreid in Wassenaar en Voorschoten. De voorstellingen zijn nu al te bestellen via de website www.warenar.nl

Tags

TheaterWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top