Ga naar hoofdinhoud

Kampioenschap C-jeugd en E-jeugd

7 juni 201655 second read

Wassenaar – Zondag 5 juni was de laatste speeldag van de handbalcompetitie bij Olympia ’72. Voor 2 teams van de jeugd was het een spannende dag, omdat zij nog kampioen konden worden, als zij hun wedstrijden zouden winnen. De E-jeugd moest zelfs nog 2 wedstrijden spelen.

Zij trapten af met een overtuigende 19-9 winst tegen SOS Kwieksport. Aansluitend speelden de c-jeugd en ook zij lieten zien over stalen zenuwen te beschikken. Met 21-8 stelden zij de beker veilig en kon er een feestje worden gevierd. Vervolgens speelden alle seniorent eams hun wedstrijden en begon het lange wachten voor de E-jeugd.

Uiteindelijk konden ze aantreden voor hun tweede wedstrijd. In het begin nog wat zenuwachtig maar als snel vlogen de ballen in het doel. Eindstand 19-4 en ook de E-jeugd was kampioen! Van harte gefeliciteerd jongens en meiden!!

Voor nu zit het officiële seizoen erop, al trainen we nog wel een aantal weken door en zijn er de nodige activiteiten. Volgend seizoen gaan we van start met teams in allerlei leeftijdsklassen, dus lijkt handbal een leuke sport, kom dan eens langs op dinsdagavond om mee te trainen!

Tags

HandbalKampioenWassenaar
Back To Top