Skip to content

Waarschuwingsschot bij aanhouding Langstraat

14 juni 201644 second read

Wassenaar – In de Langstraat loste de politie in de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 juni rond 01.00 uur een waarschuwingsschot. Agenten zagen een verdachte lopen die mogelijk een vuurwapen bij zich zou hebben. Hij weigerde de aanwijzingen van de politie op te volgen.

De politie ontving rond 01.45 uur een melding van een ruzie in de relationele sfeer op Duinrell, waarbij een vrouw door een man was mishandeld. De man belde daarna zelf de politie en zei dat hij een vuurwapen had en dat hij niet schroomde om dat te gebruiken. Agenten zagen de verdachte kort daarop lopen in de Langstraat. Toen hij geen gehoor gaf aan de aanwijzingen van de politie, werd een waarschuwingsschot gelost. Dit had direct effect en de man werkte mee. De Hagenaar van 21 jaar oud werd naar het bureau gebracht voor verhoor, waarbij zijn motieven worden onderzocht. Er werd geen vuurwapen bij de verdachte gevonden.

Tags

PolitieWaarschuwingsschotWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top