Skip to content

Zet (uw) vrijwilligers in het zonnetje!

15 juni 201652 second read

Wassenaar – Kent u ook een of meerdere vrijwilligers die het verdienen om eens extra in het zonnetje gezet te worden?

Meld hem of haar dan aan voor een van de eervolle onderscheidingen ‘Wassenaarse Vrijwilliger van het Jaar’ en de ‘Make a Difference Award’. Met deze prijzen laten we zien hoe onmisbaar de enorme inzet is van de vele vrijwilligers in ons dorp. De ’Make a Difference Award’ is speciaal bedoeld voor een jonge individuele vrijwilliger tot 25 jaar of een team van vrijwilligers met een gemiddelde leeftijd tot 25 jaar. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op vrijdag 7 oktober in De Warenar worden alle genomineerden in de spotlights gezet. De verkiezing wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, in opdracht van de gemeente Wassenaar. De winnaars worden gekozen door een onafhankelijke jury, die bestaat uit een brede afspiegeling van de Wassenaarse samenleving.

Aanmelden
U kunt het aanmeldingsformulier en de spelregels voor de verkiezing vinden op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. De jury ontvangt uw aanmeldingen graag vóór 15 juli, met een overtuigende beschrijving waarom uw kandidaat volgens u zo bijzonder is.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top