Skip to content

Norlandia kinderopvang dé nieuwe naam voor SKW kinderdagverblijven Wassenaar

17 juni 201640 second read

Wassenaar – Na jarenlange bekendheid in Wassenaar onder de naam SKW kinderdagverblijven Wassenaar, zal deze naam medio juni veranderen in Norlandia kinderopvang. Sinds oktober 2015 maakt SKW al onderdeel uit van de Norlandia Care Group. Deze Noorse organisatie biedt naast kinderopvang, ook ouderenzorg en patiëntenhotels zowel in Noorwegen, Zweden en Finland.

Norlandia kinderopvang is een maatschappelijke verantwoorde en serieuze ondernemer. Daarmee brengen zij de hoge Scandinavische kwaliteit van kinderopvang naar Nederland. Voor hen staat niet alleen de oudertevredenheid centraal, maar ook de medewerkerstevredenheid is belangrijk. Pijlers als milieu en duurzaamheid staan bovenaan op de agenda.

‘Zin in een leven lang spelen en leren’: dit is waar het omgaat. Bij Norlandia kinderopvang bieden wij dé plek waar kinderen (en volwassenen) uitgedaagd worden om nieuwsgierig te zijn, te ontdekken, spelend te leren en samen plezier te hebben.

Tags

KinderopvangNorlandiaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top