Skip to content

Afsluiting Blauw Zwart Vrouwen 1

28 juni 20162 minute read

Wassenaar – Het seizoen is alweer ten einde, en wat is het weer snel gegaan! Wij, de dames van Blauw Zwart, kunnen met trots vertellen dat wij op een 3e plek zijn geëindigd! Wij hebben hier dan ook met z’n allen keihard voor gewerkt. Maar natuurlijk was het zonder onze trainers nooit gelukt, bedankt weer voor dit seizoen heren, Peter Lubbe, Chris Theil en Johan den Heijer!

Het einde van het seizoen laten wij niet zomaar voorbij gaan. Normaal gesproken sluiten wij ons seizoen af met een weekend toernooi in Gramsbergen. Helaas is het dit jaar niet gelukt om hier naar toe te gaan. Maar een seizoen afsluiten zonder een leuke activiteit zal bij ons niet gebeuren. Daarom zijn wij zaterdag 18 juni gaan voetgolfen in Leidschendam. Ondanks het weer hebben wij een top middag gehad. Hierna hebben wij de dag nog gezellig afgesloten met onze jaarlijkse bbq bij Chris Theil met alle speelsters, ouders van de speelsters, trainers en onze sponsors. Hierbij hebben wij onze geweldige sponsors, Autobedrijf Brekelmans en Van Wijk, Technisch Bureau Koppe, HWS Hoogwerker Verhuur, Rickies Feest, AA Flora en LJ Sport, bedankt en helaas afscheid moeten nemen van een aantal speelsters.

Wij gaan genieten van onze zomerstop en gaan ons voorbereiden op het volgende seizoen met veel leuke nieuwe speelsters!!

Tags

Blauw-ZwartVrouwenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top