Ga naar hoofdinhoud

De hele week groot feest tijdens het Open Toernooi van Tennisvereniging De Oude Eik

28 juni 20162 minute read

Wassenaar – Op 18 juni startte het Open Tennistoernooi van tennisvereniging De Oude Eik. De nieuwe toernooicommissie beloofde het al, groot feest de hele week. En dat grote feest is het geworden! Niet alleen voor de deelnemers van het tennistoernooi, maar zeker ook voor de vele toeschouwers. De Oude Eik was feestelijk aangekleed en een menukaart voor de hele week.

Zoals altijd lagen de tennisbanen er fantastisch bij en de weergoden lieten zich meestal van hun beste kant zien: weinig wind en nauwelijks regen. De wedstrijden konden gespeeld worden op de geplande tijden en er was gezorgd voor lekkere massages. Dat allemaal was al een feestje voor de deelnemers. De loterij op vrijdag maakte velen blij met een taxatie van je huis van I4Housing, een kaasmand van Nellesteijn, een tennisles of een introductieduik bij de Wassenaarse duikvereniging WZK Onderwatersport.

Niet alleen waren er meer deelnemers dan vorig jaar, er waren ook meer toeschouwers. Iedereen kon genieten van een gratis ijsje op woensdag, en lekkere huisgemaakte appeltaart op zaterdag. Er werden heerlijke maaltijden bereid door de toernooicommissie en op donderdag en vrijdag verzorgde FoodSouldiers de catering en DJ Murk draaide muziek tot in de vroege uurtjes van zaterdag.

En er waren natuurlijk prachtige wedstrijden! Zinderende dubbels in de heren 4 waarin tennisleraren van De Oude Eik een hoofdrol speelden. En prachtige dames en heren enkels en dubbels in de categorieën 4 tot en met 8.

De toernooicommissie bestaande uit Martijn Fritsen, Martine Boheur, Bas van der Flier, Marco van der Marel en Chita van Soest mogen op een zeer geslaagd tennistoernooi terugkijken. Bedankt, het was inderdaad één groot feest. Dit belooft veel goeds voor het Open Toernooi van volgend jaar!

Tags

De Oude EikTennisWassenaar
Back To Top