Ga naar hoofdinhoud

Zomerconcert in kasteel Duivenvoorde

30 juni 20162 minute read

Wassenaar – Beleef het ideale zomerconcert op zaterdag 3 september in kasteel Duivenvoorde met een klassiek concert vertolkt door concertpianist Erwin Rommert Weerstra en altvioliste Evgeniya Peschanskaya.

Uitgestrekte polders, authentieke molens, historische grachtenpanden, brede stranden, mooie kastelen, culinaire streekgerechten of bruisende winkelsteden. In Nederland vindt u het allemaal, maar maak het compleet met een romantisch concert in de zomer in kasteel Duivenvoorde. De sleutel van heerlijk leven is om dingen te doen die u LEUK vindt: dat doen waar u energie van krijgt, in een omgeving die u voedt en u omringen met muziek bij wie u zich helemaal thuis kunt voelen. En vooral: genieten van het romantisch concert rondom Mozart, Brahms, Liszt, Schubert, Bruch, Debussy en Ravel. Erwin Rommert Weerstra behoort tot een van de klaviervirtuozen die u samen met de alvioliste Evgeniya Peschanskaya in romantische sferen brengt. De pianist Erwin Weerstra heeft zondag 15 november 2015 de eerste prijs gewonnen in de finale van de unieke muziekwedstrijd Rivierenland Klassiek in Stroomhuis Neerijnen. Weerstra kreeg van het enthousiaste publiek de hoogste waardering op grond van zijn sublieme vertolking van pianowerken van de componisten Claude Debussy en Philip Glass. Beide musici getuigen van een natuurlijke muzikaliteit die zich dankzij een surplus aan techniek vrij kan ontplooien. Kortom hun concert is een feest van herkenning.

Reserveren bij de Toonzetter:
0625358951
Zie ook www.toonzetter.nl

Voorverkoopadressen
Daily Shop, Schoolstraat 13, 2251 BE Voorschoten 071-562 24 01
Boekhandel de Kler, Langstaat 148, 2242 JZ Wassenaar tel 070-517 02 75 of Winkelcentrum Leidsenhage te Leidschendam
Chouette, Damlaan 9, 2265 AL Leidschendam tel 070 3200141

Kasteel Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK Voorschoten

Entree: 25,00 euro incl. pauzedrankje, vrije garderobe, vrij parkeren op het nieuwe parkeerterrein bij het kasteel
Aanvang: 20:00 uur

Tags

DuivenvoordeWassenaarZomerconcert
Gerelateerde artikelen
Back To Top