Skip to content

Eindfeest YMCA Wassenaar

6 juli 20162 minute read

Wassenaar – Zondag 3 juni had het YMCA Wassenaar zijn jaarlijkse eindfeest van het clubseizoen 2015-2016. Nadat alle kinderen zich verzameld hadden bij het mooie monumentale clubhuis “Shalom” spoedde ze zich met de fiets naar het schitterende “Lentevreugd”.

Om zo dichtbij een mooi natuurgebied te hebben is bij vele niet bekend. Of je in een ongerept natuurgebied bevindt met alle leuke en bijzondere ontmoetingen. Maar ook de obstakels onderweg waren een uitdaging. Door alle regenval van de afgelopen periode was de tocht vaak heel drassig, en als je dan toch geen waterdichte schoenen aan hebt of laarzen kan je je voorstellen wat er kan gebeuren.

Na de barre tocht fietste ze weer naar het clubgebouw, maar niet voordat ze nog even een ijsje hadden gehaald. Hierna speelde ze nog het rad van avontuur waar weer leuke prijzen gewonnen konden worden. De kookploeg had inmiddels het diner al klaargemaakt, bestaande uit wraps. Er werd gesmuld! Tenslotte brak er een spetterende disco los en kon iedereen nog één keer uit zijn of haar bol gaan. Het YMCA heeft een mooi en bijzonder jaar achter de rug. Twee uitgaansdagen en vele andere activiteiten. Maar het hoogtepunt moet nog komen. Ons kamp naar het mooie Harfsen. Met 38 kinderen gaan ze er vanaf zaterdag 9 juli een geweldige tijd beleven. Na het kamp gaan ze genieten van hun welverdiende rust voordat ze weer gaan starten met een nieuw en uitdagend clubseizoen.

Tags

EindfeestWassenaarYMCA
Gerelateerde artikelen
Back To Top