Skip to content

Scouting Willibrord is op zoek naar een secretaris!

6 juli 201637 second read

Wassenaar – Scouting Willibrord is een vereniging voor jeugd en jongeren en biedt wekelijks leuke, actieve en leerzame vrijetijdsbesteding. Wij zoeken voor Scouting Willibrord te Wassenaar een SECRETARIS m/v.

Als secretaris ben je de eerste contactpersoon voor iedereen van buiten de Scouting. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor o.a. het verzorgen van de inkomende en uitgaande post, leden mutaties verwerken, uitnodigingen versturen en agenda maken van de groepsraad en bestuursvergadering en het notuleren van de groepsraden en bestuursvergaderingen. Het is belangrijk dat de secretaris de essentie van dingen kan onderscheiden en zorgvuldig te werk gaat. Enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel zijn hierbij onmisbare eigenschappen!

Heb je interesse of wil je aanvullende informatie stuur vrijblijvend een e mail naar Pauline Rijskamp op groepsbegeleider@scoutingwillibrord.nl of bel 06-41189566.

Tags

ScoutingSecretarisWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top