Skip to content

The Jungle Book 3D in Filmhuis Wassenaar

6 juli 20162 minute read

Wassenaar – Deze nieuwe versie van de Disney klassieker is compleet anders en tevens prettig vertrouwd. De grootste verschuiving schuilt in de techniek: geen met de hand geschilderde achtergronden dit keer, maar grensverleggende computeranimatie. Behalve Mowgli, gespeeld door de 12-jarige Neel Sethi, is vrijwel alles digitaal gefabriceerd. Het is lastig te geloven, zo tastbaar zien de Indiase wildernis en haar bewoners eruit. The Jungle Book is een prachtige film voor het hele gezin. Disney weet als geen ander zowel oud als jong te entertainen.

Mowgli is een mensenkind dat door een familie van wolven is opgevoed. Wanneer de gevaarlijke tijger Shere Khan terugkeert in de jungle, ontdekt Mowgli dat hij niet langer meer welkom is. Gedwongen om zijn vertrouwde plek te verlaten, begint Mowgli aan een fascinerende reis naar zelfontdekking en wordt hij bijgestaan door de panter Bagheera en Baloo de beer. Onderweg ontmoet Mowgli andere wezens uit de jungle die het ook op hem voorzien hebben.

Filmprogramma deze week:

woe 6-jul 15.30 u The Jungle Book 3D
woe 6-jul 20.00 u Kollektivet
vrij 8-jul 20.00 u Eye in the Sky
zat 9-jul 20.00 u Monsieur Chocolat
zon 10-jul 11.00 u Kung Fu Panda 3
ma 11-jul 16.00 u The Jungle Book 3D
ma 11-jul 20.00 u Monsieur Chocolat
di 12-jul 14.00 u Eye in the Sky
woe 13-jul 11.00 u Kung Fu Panda 3
woe 13-jul 20.00 u Monsieur Chocolat

Reserveren en meer informatie:
E. filmwas.reserveren@obvw.nl
T. 070-5113397
www.obvw.nl

Tags

FilmhuisThe Jungle BookWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top